@ Your Place

Wees zelf de gastheer of- vrouw voor een raw food workshop op maat

Een workshop is niet plaatsgebonden. Misschien voel je er meer voor dat ik bij jou thuis kom om je in je eigen omgeving in te wijden in raw food. Hoe gaat dit te werk?

We overlopen welke formule je het meest aanspreekt. De mogelijkheden vind je hieronder.Je nodigt de vrienden, familie, kennissen of collega’s uit waarvan je denkt dat ze oprecht in gezonde voeding geïnteresseerd zijn en die je er graag wil bij hebben. Van zodra je zeven mensen kan warm maken spreken we een datum af. Afhankelijk van de grootte van de plaats die je ter beschikking hebt is het maximum aantal personen 10 à 12.

Wat krijg je zelf voor je gastvrijheid? Deze workshop is gratis voor jou! Ik zorg zelf voor de ingrediënten en breng alles mee. Hou er wel rekening mee dat ik al een aantal uren op voorhand bij jou thuis aan het voorbereiden zal zijn.

Wat staat er op mijn verlanglijstje waar je zelf moet voor zorgen? Iemand om alles af te wassen en tussenin de gerechtjes die klaar zijn op te dienen en  af te ruimen. Een nette keuken en omgeving waar ik direct in kan beginnen opstellen bij mijn aankomst. Rust zodat ik me kan concentreren op mijn voorbereidingen van de workshop.

Je woont buiten de landsgrenzen van België? Dan komen mijn verplaatsingkosten er wel bij.

Party Rauw!
Party Rauw!
Een party in het vooruitzicht maar je wil graag rauwe hartige en zoete hapjes serveren? Je wil leren hoe je van je gerechten stijlvolle of feestelijke presentaties kan maken? En wat met de cocktails? Hoe vervang je die met even lekkere, inspirerende en aantrekkelijke drankjes? Drie uren ongebreidelde fantasie met eenvoudige middelen.
Price: €75.00
Quantity:  

Eet je Warm
Eet je Warm
Een drie uur durende workshop met heel veel waardevolle informatie waardoor raw food in de winter een koud kunstje wordt. Ik leer je hoe je je lichaam van binnenuit kan opwarmen in de koude seizoenen en maak vier hartverwarmende, rauwe gerechten klaar.
Price: €75.00
Quantity:  

Zinnenstrelende Chocolade & Desserten
Zinnenstrelende Chocolade & Desserten
Vanaf nu kan je zonder schuldgevoelens chocolade, taart en heerlijke desserten eten want de ingrediënten zijn zo puur dat je niet meer bang hoeft te zijn voor die extra kilo's. Deze chocolade streelt de zinnen, het gemoed en voedt je bovendien. Een drie uur lange zintuiglijke culinaire ontdekkingstocht doorheen rauwe desserten!
Price: €75.00
Quantity:  

Introductie in Raw Food
Introductie in Raw Food
Een drie uur lange workshop waarin je te weten komt wat raw food is en wat het voor je lichaam en leven kan betekenen. Ik leer je gerechten aan die je warm zullen maken om meer rauw te gaan eten en die je instant energie opleveren.
Price: €75.00
Quantity:  

Jazz up je leven!
Jazz up je leven!
Een intensief vervolg van drie uren op de inleiding tot raw food. We diepen uit hoe je raw food in je leven kan integreren, wat je nodig hebt om je deze levensstijl eigen te maken. Een workshop met alle know how en esentiële technieken om succesvol rauw te zijn en te blijven zonder iets te hoeven missen.
Price: €75.00
Quantity:  

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Incoming search terms:

  • desserten (14)

Sharing is Caring

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS
Find out how to elevate your energy in 5 days!
Leave your email address here and join the experience!

5 Quick Breakfast Drinks That Boost Your Energy!
Experience the power of making one small change to your day. In addition to your gift you'll also receive a FREE subscription of weekly strategies & coaching in my A-Zine "Ravishing Raw FooDprint™" guiding you to energy from A to Z. Enjoy!
Energy For Experts™
Virtual VIP Mindset Atelier™ February 23, 2015
Walk away with faith, commitment, accountability, a close community and easy strategies to stay committed to your health goals. Schedule a free Get Acquainted Call below and let's see if this atelier is the right fit for you.
Energy For Experts™LIVE YOUR DREAMS, BE THE CHANGE
Charge, Master and Heal your body & life for High Performance


GROW
Overcome your cravings by creating awareness and support systems


CHANGE
All the shortcuts to your new, Ravishing Raw lifestyle!
Follow RavishingRaw on Twitter
Follow Me on Pinterest